Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

en bra kontakt

Publicerad 2015-11-24 23:19:38 i Allmänt,

Tisdag kväll den 24 november 2015

 

Jag har haft en jobbig dag med värk som dödar, men den sansade sig mot kvällen i alla fall. Det har behövts två omgångar med att sova middag idag för att ta sig igenom dagen. Det är lite konstigt, men min värk släpper fortare om jag sover en eller ett par timmar… jag vet inte om det beror på att musklerna slappnar av då och lederna i ryggen blir avlastade och musklerna blir av med lite mjölksyra.

Idag ringde jag i alla fall och pratade med min handläggare på försäkringskassan, och jag måste faktiskt medge att jag fick en bra kontakt med henne. Jag fick en del svar på mina frågor, men hos tillade också att det var någonting som hon var tvungen att föredra för sina överordnade innan hon kunde svara säkert. Min handläggare på soc mejlade mig och berättade att hon också hade varit i kontakt med försäkringskassan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela