Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

Operationstid

Publicerad 2016-05-03 20:25:22 i Allmänt,

Jag har fått en operationstid, det blir den 31 maj, ska bli skönt att få den avklarad. Just nu mår jag inte så bra, mycket värk dygnet runt och jag är väldigt låg i humöret. 
 
Om jag ska vara helt ärlig så är jag lika deprimerad som när det var som värst nästan... jag hoppas lika mycket på att operationen ska lyckas, som jag hoppas på att jag dör på operationsbordet. 
 
Om det går åt helvete så är jag av med alla problem på en och samma gång... det är en winwin-situation med andra ord. Om jag blir av med värken, vilket jag tvivlar på, så kanske jag kan resa mig upp ur misären... jag är dock rädd att det har gått för långt... Jag känner mig helt uppgiven och slut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela