Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

lite bättre

Publicerad 2013-07-27 20:37:00 i Allmänt,

 
Idag så vaknade jag upp med rätt häftig värk i ryggen och ickeopbenet,  jag tog en kopp kaffe och en laddnin9g värktabletter,  sen gick jag och sov igen. 
 
Vaknade upp vid 14-tiden och var lite bättre, så jag passade på att handla mat och gå på apoteket. Jag har märkt att jag numera försöker sova mig genom smärttopparna, ja eller genom värken överhuvudtaget. 
 
Sömnen får fungera som en tidsmaskin,  dvs när man sover mycket går tiden fortare och kroppen vilar och läker. Det är tyvärr inte någon större skillnad på värken när jag väl sätter mig upp i sängen,  men när jag ligger kvar i sängen så är värken helt klart svagare.
 
Just nu så känns det som att jag vill sova resten av livet. ...sen kanske väckas när man är smärtfri....eller annars så blir det lagom att väcka mig när det är dags att dö.

katastrof

Publicerad 2013-07-26 22:41:47 i Allmänt,

Det går inget vidare, båda höfterna värker och rygg och bäcken gör satans ont. 
 
Jag har faktiskt haft väldigt lite värk i ophöften och det har verkligen känts bra, men ickeopbenet jävlas och värker så jag blir galen,  och nu har jag dum som man är plågat kroppen alldeles för mycket. 
 
Ska träffa min ryggkirurg i mitten på Augusti när han har återvänt till jobbet. Jag märker hur jag tvekar inför en ny operation av ryggen,  men det är när jag har en bra timme, men det är inte lika ofta som man har en bra stund. ...utan det är mest dåliga stunder,  eller som nu. ..helt jävla överförjävligt...och skulle inte tveka en sekund på att bestämma mig för att opereras. 
 
Om det var 50/50 på att bli bättre eller dö, så skulle jag nog chansa, eller inte nog..jag skulle självklart chansa, för detta är inget liv,  och jag är så jävla trött på att kämpa mot värken, och trött på att det går så trögt att få hjälp inom vården. 
 

jämna plågor

Publicerad 2013-07-18 13:25:22 i Allmänt,

Nästan 5 månader sedan jag fick min höftledsprotes och det går framåt. ......men med den andra höften är det värre än någonsin tidigare. Jag har visserligen fortfarande ont i opbenet,  men den där artrosvärken är som bortblåst.
 
Jag kämpar på med min kroniska ryggvärk och det är verkligen en tuff kamp.  Jag har haft kontakt med min ryggkirurg på Spinecenter och vi skall träffas i mitten av augusti och diskutera hur vi ska göra med ryggjäveln. 
 
Jag har inte varit så här dålig i rygg och bäcken på flera år och det hindrar mig att leva, i stort sett allt är för smärtsamt att göra och jag har börjat trappa upp min medicinering på eget bevåg.
 
Jag blev remitterad till smärtkliniken på Sös och för andra gången så fick jag svaret att de inte kunde erbjuda mig någon hjälp. ......jag behöver verkligen hjälp, och jag har inte fått prova någon annan medicin, inga blockader....ingenting. ...pröva tens var det ENDA rådet de kunde ge, ingenting annat trota tre besök på 18 år, fy fan vad sjukvården har försämrats. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela