Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

ny operation

Publicerad 2013-10-24 12:49:54 i Allmänt,

 
Jag har fått en tid för min andra höft nu, redan i slutet av november är den. Det är med blandade känslor som jag får det beskedet, fan opbenet är långt ifrån bra ännu, och dessutom hur ska jag klara med julaftonen med barn o barnbarn?
 
Opbenet håller fortfarande på att bråka med mig, och jag har ofta ont av det när jag går och står. Det händer att jag ibland, men inte så ofta, är helt smärtfri i opbenet. Knät på opbenet värker också och strålar ner o upp i benet, men värken vid vila är nästan obefintlig. 
 
Träffade min ryggkirurg och det lutar åt en ny operation, vi får se vad diskografin säger. Jag hade några fula diskar som troligen är orsaken till värken, men kirurgen vill helst inte ta någon i onödan, så därför ska de gå in med nålar i diskarna och öka trycket i dessa så dom ser vilken som är boven i dramat. Det heter diskografi, och jag lovar att den undersökningen är ingen lek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela