Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

3 veckor

Publicerad 2014-02-07 08:50:10 i Allmänt,

 
Det går otroligt bra med läkningen av nya höften. Jag kan nog säga att jag är bättre nu efter 3 och en halv vecka, med denna höft, än vad jag var efter 3 månader med den första höften.....det känns bra, men jag blir lite deppig när jag tänker på att jag kanske förstörde första operationen med min misshandel av den höften.
 
Jag var så otroligt stressad efter första operationen, då frugan blev utförsäkrad, och min oro för ekonomin tvingade mig till att pressa kroppen trots att benet inte var läkt. Jag började t.om att jobba på varvet när jag fortfarande inte kunde stödja på benet.......och det gick ju inget vidare. 
 
Ta det lugnt första månaden, och försök att ha tålamod. .....det måste få ta sin tid med läkningen. 

Kommentarer

Postat av: jag

Publicerad 2014-02-07 11:00:05

hej! ja! jag läste om din förra operation och hur du började jobba!nu hinner du läka i tid!

Svar: Jag anstränger mig som fan att inte gå på för hårt....jag har svårt för att hålla igen.
hoftoryggjaveln.blogg.se

Postat av: jag

Publicerad 2014-02-08 18:42:48

Hej! jag undrar vilka symtom hade du innan operationen?jag har ej ont men däremot är min rörlighet begränsad! jag kan ej klippa mina tånaglar och klarar inte att ta in mitt ben i bilen utan hjälp med handen! jag har svårt att ta på mig strumporna mm..

Svar: Jag hade mest värk, men rörligheten var bra. I första höften hade jag jävligt ont och rörligheten var skitdålig......men framåt kunde jag röra benet hyfsat. Jag har å andra sidan varit väldigt rörlig jämt, och i jobbet så har man varit tvungen att vara lite akrobatisk......så värken var mitt stora problem.
hoftoryggjaveln.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela