Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

kämpar på

Publicerad 2014-05-21 14:45:09 i Allmänt,

Det går långsamt framåt. Båda höfterna börjar bli riktigt bra, men tyvärr är ryggen skitdålig. Jag kan gå 4-5 , kilometer med hjälp av kryckorna,  jag stöder bara väldigt lätt med dom. Har testat att gå helt utan kryckor, men det börjar göra ont i höfterna efter några hundra meter. 
 
Utförsäkrad och dumpad av samhället är man ju också.  Jag har sökt försörjningsstöd för den tid jag är utförsäkrad. Arbetsförmedlingen har petat in mig på en introduktionskurs. ...eller vad det heter. En gång i veckan ska jag åka 12 mil t.o.r. till FK för att gå på en 2 timmar lång lektion.....vilket tråkigt schema.

Pressad

Publicerad 2014-05-07 07:08:41 i Allmänt,

 
Höften blir långsamt bättre, men det är en bra bit kvar innan den är färdigläkt. Jag har något i höften som känns fel. Jag misstänker att det är si-leden som irriterar och värker en del också. 
 
Jag har blivit kallad till min ryggkirurg första veckan i Juni och det är något som jag ser fram i mot. Jag hade en jävulsdag/kväll igår, så jag skulle nog låta kirurgen steloperera ryggen om det så bara blir 5% chans till bättring.
 
Idag är jag utförsäkrad, och jag känner mig väldigt stressad.....om sanningen ska fram så höll jag på att bryta ihop i Måndags....jag klarar ingen press längre och jag har buntar med papper som ska skickas till kommunen för att söka hjälp från soc.
 
Jag vill hoppa av livets tåg, och bara få sova resten av livet....eller tills ryggen o höfterna blir smärtfria. Det är en katastrof ärligt talat, en jävla mardröm och jag kan inte vakna ur den. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela