Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

Inlagd för operation

Publicerad 2016-05-30 23:44:35 i Allmänt,

Nu är jag rentvättad och nedbäddad för natten. Klockan 08.00 imorgon ska jag opereras... första man upp på bordet. 
 
Jag misstänker att morgondagen kommer att bli ett rent helvete med mycket värk... eller jag vet att det kommer att bli tufft. 
 
Jag ska uppdatera så fort jag klarar av det... Jag ska väckas kl 06 imorgon för skrubbning med Hibiscrub tills man är skinande ren. 

Snart dags för operationsbordet

Publicerad 2016-05-26 12:30:11 i Allmänt,

På måndag var det dags igen, skrivs in på måndag, opereras på tisdag och blir utskriven på fredag... om allt går bra vill säga. 
 
Steloperation L3-L4 framifrån via magen, jag håller tummarna för ett lyckat resultat. Jag pendlar mellan tveksamhet och bestämdhet... de stunder jag är som bäst så tänker jag att jag vet ju vad jag har, men den mesta tiden så är värken så svår att valet blir lätt. 
 
Första höftprotesen plågar mig med belastningsutlöst smärta, jag ska ta tag i den så fort ryggen har läkt ihop litegrann efter operationen. Återkommer med mer information efter operationen. 

Operationstid

Publicerad 2016-05-03 20:25:22 i Allmänt,

Jag har fått en operationstid, det blir den 31 maj, ska bli skönt att få den avklarad. Just nu mår jag inte så bra, mycket värk dygnet runt och jag är väldigt låg i humöret. 
 
Om jag ska vara helt ärlig så är jag lika deprimerad som när det var som värst nästan... jag hoppas lika mycket på att operationen ska lyckas, som jag hoppas på att jag dör på operationsbordet. 
 
Om det går åt helvete så är jag av med alla problem på en och samma gång... det är en winwin-situation med andra ord. Om jag blir av med värken, vilket jag tvivlar på, så kanske jag kan resa mig upp ur misären... jag är dock rädd att det har gått för långt... Jag känner mig helt uppgiven och slut. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela