Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

Svartheten

Publicerad 2014-08-18 15:39:59 i Allmänt,

 
Allt är mörkt nu....jag har det fan så kämpigt. 
 
Kroppen strejkar och värker överallt, men det är ingenting som jag dör av, men det kan ju depressionen göra....ja döda en alltså. Jag har varit lågaktiv i en veckas tid nu, och jag har dragit ner på antideppmedicinerna...eller rättare sagt jag har slutat helt med dom.
 
Jag är orolig.

Mycket gnäll.

Publicerad 2014-08-11 16:26:37 i Allmänt,

 
Jag har blivit en sur, gnällig,  bitter gammal gubbe. Värken har långsamt malt ner min själ... Mitt hopplöst positiva o spontana humör är inte längre vad det en gång varit.
 
Vilket skämt livet är...... Jag vill vara glad, pigg, och prestera på mitt jobb.... Fan, jag var en skitduktig hantverkare  med stort yrkeskunnande och en enorm prestationsförmåga..... Nu är jag inget..... Ingen... Ett skämt bara. 
 
Ledsen att jag bara har tråkigheter att berätta om..... jag har tappat förmågan att vara glad. 

Halva livet söndervärkt

Publicerad 2014-08-09 16:56:34 i Allmänt,

Det är drygt 20 år sedan värken slog följe med mig, varenda jävla steg jag tagit, varje slag mitt hjärta slagit sedan dess har värkt......dag o natt, timme ut o timme in...sekund för sekund....fan vad less jag är på skiten.
 
Jag har dragit ner på medicinerna mot min depression, och jag är jävligt nere just nu. Det spelar nog in en hel del, men det är nog insikten om att jag aldrig kommer att slippa den här skiten som känns tyngst. Min värk i sig är egentligen inte så jävla farlig.....det är tiden, åren timmar och minuterna som gör den outhärdlig.......its goes on and on and on.
 
Fan, vet inte hur jag skall palla ett år till....det går nog inte. Jag vet inte hur jag skall kunna få hjälp, jag orkar inte försöka få en endaste jävla doktor att förstå mina symptom. Jag får nog jobba mer med det psykiska.....att försöka nå någon slags acceptans.....men fan det är inte lätt.

Livet känns tungt nu.

Publicerad 2014-08-05 09:32:17 i Allmänt,


Jag börjar tappa orken rent psykiskt nu, det känns helt enkelt som det inte finns något hopp om att bli kvitt värken. Det blir så långa pauser mellan sjukbesöken, man kommer bara 1 steg framåt och 0.99 tillbaka , sedan tar det 6 månader tills nästa steg som istället blir 0.99 steg framåt och 1 tillbaka.

Jag har iallafall ingen, eller nåja...nästan ingen värk i höfterna, och det är ju iallafall positivt. Ska försöka få till ett telefonsamtal till en annan sjukgymnast idag, en som är lite erfarnare än den första jag var hos.

Det som står högst på min önskelista nu är att kunna börja jobba igen.....efter att slippa värken vill säga. Jag blir galen på att gå hemma och känna mig som en parasit på samhället....jag vill laga saker, bygga saker, träffa människor och få min värdighet tillbaks . Kom igen nu GUD om du finns därute, hjälp mig för i helvete.....hjälp människorna på Gazaremsan , bota världens sjuka barn och trösta de rädda, ledsna och otrygga.

Life's a bitch.

Om igen

Publicerad 2014-08-03 19:56:49 i Allmänt,

 
Nu har jag varit hos en sjukgymnast och han verkade helt okunnig. Jag fick inget vidare förtroende för honom, så jag ska kontakta någon annan sjukgymnast istället. 
 
Höfterna känns bra som fan nu, så de är jag supernöjd med. Min högra bäckenled värker som fan...... Om det nu är den som orsakar värken i högra ländryggen och skinka/ben. Jag vet inte längre vad som är vad.... jag har bara jävligt ont där runt hela bäckenet och ländryggen. 
 
Just nu känns det jävligt hopplöst och jag vill helst bara ge upp allt.... Men hur fan ger man upp? Jag vet inte hur fan jag ska orka med allting bara. 
 
Jag ber om styrkan att orka kämpa vidare mot värkhelvetet...... Om det finns någon högre makt är det verkligen läge att den griper in..... AMEN! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela