Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

Så trött idag

Publicerad 2014-12-17 14:40:14 i Allmänt,

Idag så började dagen med mycket lite värk, och den höll sig i schack ända tills jag stod upp en lite för lång stund. Med lång stund så menar jag tio minuter ungefär. Jag var ute och gick en långpromenad på förmiddagen och den gick skitbra, om jag inte räknar med det psykiska. Jag hade nog den lägsta smärtnivån på rätt länge faktiskt, eller bra nära den lägsta. Jag hade en kort smärttopp mitt i promenaden, men annars var den jämn och låg… skitskönt.

Alla som har problem med värk vet ju vad man har att vänta sig när man har haft en bra stund… ofta gör man lite för mycket eftersom det känns så bra vid tillfället, och sedan kommer värken som ett brev på posten, och med ännu mera kraft. För att bli en värkspecialist behövs mycket mod och mycket list, för värken är en motståndare värdig namnet… milt sagt.

Nu på eftermiddagen har jag tyvärr lite mer värk igen, och det är som vanligt surt som fan. Jag är så less på värken och den suger ur mig all kraft… eller det lilla som finns kvar. Jag är så trött att jag skulle vilja sova i hundra år, minst. Jag orkar inte tänka på allt som jag måste ordna med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela