Kronisk värk suger

Det finns så lite information från höftledsprotespatienter ute på nätet, så här kommer jag berätta lite om turerna kring operationen och tillfrisknandet. Jag kommer även att skriva om kronisk värk och steloperation av ländryggen....mao en rätt dyster läsning, men jag har saknat personliga berättelser ute på nätet som man kan finna svar på alla de frågor som dyker upp inför en operation av rygg eller höftled.

Deppigt

Publicerad 2014-07-03 12:27:16 i Allmänt,

Luften har gått ur mig totalt..... Jag är helt uppgiven. Jag vet inte hur jag ska orka kämpa vidare med alla värkande kroppsdelar, vet inte vart jag ska få kraft ifrån. 
 
Jag var till ortopeden för 2 dagar sedan,  bäckenledsexperten som min ryggkirurg remitterade mig till. Han undersökte mig och kom fram till det jag redan visste.... eller anade. Det visade sig att min högra bäckenled var låst i sitt ytterläge och orsakade mycket av min värk i nedre ländryggen. 
 
Jag har haft problem med bäckenleden sedan - 92, och den har alltid varit lite irriterad och även varit låst från och till,  så det var ingen nyhet direkt. Jag känner bara att jag inte orkar flera rehabiliteringar nu,  allt tar en sådan jävla tid, och det är så svårt att få hjälp och svar på alla frågor som dyker upp i huvudet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela